Стільчик для годування: необхідність чи ні?
Стільчик для годування: необхідність чи ні?
31 жовтня 2020

З народженням дитини у молодих батьків найчастіше дуже багато витрат, і виникають питання про раціональність покупок.


Одне з таких питань: чи потрібен стільчик для годування? Давайте розберімо детальніше.


Ось вашому малюку виповнилося 6 місяців - це вже маленька людина, яка намагається сидіти самостійно і розвивати свій кругозір. Важливим етапом розвитку дитини є формування навичок правильного прийому їжі - за столом з усією родиною. Таким чином формується харчової інтерес у дитини, режим харчування, правильна постава. Стільчики для годування оснащені ременями безпеки, спеціальним столиком, найчастіше зі знімним підносом, дуже часто в комплект входить м'який матрацик, що забезпечує безпеку і комфорт малюка.


Також стільчик для годування допомагає організувати дозвілля малюка. У сучасних моделях спинку стільця можна опустити горизонтально, і дитина зможе відпочити після їжі. При цьому мама може виконувати свої справи на кухні - дитина під наглядом. Є можливість вибрати стільчик для годування зі складним механізмом, тоді він не займе багато місця на кухні. Додатковими функціями є колеса на ніжках для зручного пересування по квартирі і корзина для іграшок.


Завдяки великому асортименту і функціональності стільчиків для годування ТМ EL Camino ви можете вибрати той стілець для годування, який необхідний саме вашому малюку.






Ввійти на сайт
Якщо ви забули пароль, введіть адресу електронної пошти Вашого облікового запису. Посилання для зміни пароля прийде до Вас на E-mail.
Ввійти на сайт